Станбено-деловен објект ТИМС12

Објектот е лоциран во населбата Буњаковец, во мирна улица и во близина на трговскиот центар Буњаковец и Универзалната Сала. Внимателно креираниот израз и современите материјали креираат пријатна слика и препознатлив карактер на објектот.