Проекти

 • Small_4

  Станбено-деловен објект ТИМС 14

  Објектот е сместен на улица Христо Смирненски во населбата Буњаковец 2, на местото на поранешите Железничарски објекти, позади Универзална Сала. Во него с...

 • Small_nov_render3_2

  Повеќесемејна куќа Црниче

  Објектот е лоциран во населба Црниче (ул. Банско бр.3), на мирна и тивка локација, во подножјето на Водно. Тој претставува склоп од две речиси идентични п...

 • Small_1

  Станбено-деловен објект ТИМС12

  Објектот е лоциран во населбата Буњаковец, во мирна улица и во близина на трговскиот центар Буњаковец и Универзалната Сала. Внимателно креираниот израз и ...

 • Small_01-stanbeno-deloven-objekt-tims10

  Станбено-деловен објект ТИМС 10

  Станбено-деловниот објект ТИМС 10 е лоциран во Реонскиот центар во населбата Ново Лисиче. Како струткурален склоп, составен е од две ламели и вкупно 7 нив...

 • Small_1

  Сервис за градежна механизација ...

  Објектот на сервисот за градежна механизација е лоциран во Индустриската Зона Визбегово, на излезот на Скопје. Во локацијата е поставен слободно, а п...

 • Small_1_3

  Градски хотел

  Проектот за градски хотел го третира објектот како просторна скулптура, во која се издлабени отворите кон одделните функционални единици, откривајќи нови ...

 • Small_1

  Фасадно реобликување на продажен...

  Проектот за фасадно реобликување предвидува разбивање на постоечкиот волумен на објектот преку масивно исфрлени елементи кои меѓусебно се преплетуваат.

 • Small_picture_153

  Апартман 40 м2

  Едноставен и функционален простор, со минимум потребни парчиња мебел. Луксузен, но со голема доза на практичност. 

 • Small_15

  Два апартмани

  Смирени линии и благи бои за пријатно чувство на посетителите.

 • Small_m3-__-___

  Трикуќа

  Проектот го носи името ТРИКУЌА затоа што оваа викенд куќа содржи три независни функционални целини, наменети за едно семејство, со два возрасни сина и нив...

 • Small_varijanta_1-1

  Двор на викенд куќа