СТАНБЕН ОБЈЕКТ ТИМС 17

Објект на ул. Христо Смирненски 2а, Буњаковец 02, Скопје

Се работи за луксузна семејна зграда во која ќе има вкупно 6 стана на секој кат засебно.

Тимот на архитекти избра материјали со премиум квалитет со што ќе се потенцира квалитетот, а воедно ќе се зголеми енергетската независност кон која се стремиме денес.

- Ладењето и греењето ќе биде со високоефикасни и економични топлотни пумпи.
- Алуминиумски прозори и врати.
- Паркет и санитарии од највисок квалитет.
- Енергетска фасада
- Паркинг места со можност за еко возила