Станбено-деловен објект ТИМС 15

Објектот е лоциран во централното градско подрачје на Охрид, во непосредна близина на општинската зграда и Основното Училиште Св. Кирил и Методиј. Пристапот е преку улицата Мите Богоевски, а старото градско јадро и кејот на Охридското Езеро се на пешачки дистанци од неколку минути.