Станбено-деловен објект ТИМС 14

Објектот е сместен на улица Христо Смирненски во населбата Буњаковец 2, на местото на поранешите Железничарски објекти, позади Универзална Сала. Во него се предвидени вкупно 55 станбени единици, распоредени на шест ката и поткровен простор. Во подрумот е предвидено паркирање, а на приземјето деловен простор.